RSS

sekolah baru

salam..hari ni start keje balik...selepas seminggu cuti + raya...sampai kampus, suasana lengang lagi...biasa la...org lain pun masih bercuti/ attending courses/conference etc...

this morning, send my kids to nursery...itwas a last minute decision...bukan ape...malam tadi, baby sitter called and mentioned hari ni xleh jaga bebudak ni....so, buntu kejap...cmne nak buat kan...sebab husband pun xsihat sepenuhnya utk jaga diorg...i said to my hubby, why not we just 'try' send them to nursery...??tengok diorang ok ke tidak environment kat sana kan...sebab dulu pernah hantar sekali tapi 2 beradik tu terpisah...masa tu hazeeq umur 1thn 4 bulan lebih kurang...and husna baru umur 2 bulan...hazeeq dihantar ke nursery and husna kat babysitter die...3 hari hantar, hazeeq nangis je pagi ke petang...terfikir jugak mungkin hazeeq tak selesa sbb terpisah dr adiknya...lepas tu bawak la 2-2 tu ke baby sitter...sekarang ni 2-2 tu kire dah besar...sorang 3 taun sorang 2 taun...

then hari ni, berjaya jugak hantar diorg..nampak mcm ok...rasa mcm ok kut....heheh...dah pesan tadi kat cikgu nursery tu, apepehal..call...

3 comments:

sarah said...

huhuhu aku da lame anto anak2ku ke sekolah bulah wehhhhh...sian depa..sian mama depa..huhuhu...

fadilah said...

rasa xbangga sar bila anta anak skolah..?bangga kan...walaupun taska jer...

sarah said...

bangga mu kate???every morning have to hear his crying!!!sedeyyy woooo!